V mé nabídce děl nejsou jen klasické obrazy, i když tento výše na propagačním plakátu s názvem ELEKTROSVOD, lze samozřejmě získat i mnou namalovaný jako klasický obraz – velkoformátové plátno.

Obraz Elektrosvod má mladšího brášku se jménem ELEKTROKLID, který je vzrůstem poloviční a je k dispozici v mnoha barevných verzích (stejně jako je i ten jeho starší bráška)

Toto konkrétní dílo je lépe řečeno designovou estetickou matricí. Dle ní jej může získat případný zájemce i v jiném pojetí než jako klasický obraz. Na plakátu je ukázka takového zpracování – lze jej vyrobit průmyslově, například jako obří závěsný polykarbonátový panel do nějakého velkého reprezentativního soukromého i veřejného interiéru (dominantní prostor firmy, vestibul banky, odbavovací hala letiště, konferenční místnost společnost – „zasedačka“ atp.)

Možné lze jej též nechat vyrobit jako velkoformátovou barevnou skleněnou vitráž, jako přirozený zdroj světla, zakomponovanou do venkovní stěny nějaké moderní veřejné stavby, většího soukromého sídla, letoviska atp.

Níže přikládám pro představu a ukázku designový obraz, který jenž by šel takto použít také.

Navrhl jsem jej a namaloval na zakázku speciálně do interiéru meetingové místnosti pro jednu velkou distribuční společnost. I když jsem dostal ke tvorbě volnou ruku, ideálním základem bylo samozřejmě namalovat dílo na téma jejího názvu – Manta Commodities.

Zde je konkrétní designový obraz MANTA:

Zde jsou www stránky zmíněné společnosti:

https://www.mantacommodities.eu/cz/

Ten příběh je ještě pestřejší, začal mnohem dříve – začátkem naší spolupráce byl totiž soukromý předchozí nákup mého jiného díla přímo panem ředitelem této společnosti…