Ohledně tvorby designu jsem se už pustil do lecčehos:

do návrhů tapet, látek, nábytkové stěny, křesel, sedačky, lamp, ale i třeba do estetické vizáže na gondoly pro Švýcarskou sjezdovku Flumserberg (celkem 26 barevných verzí):

jeden z 26 návrhů barevných verzí gondoy

Nevynechal jsem ani koberce – moji kolekci 15 designových vzorů kusových koberců „Style“ vyrobila renomovaná Itálská firma RADICI  PIETRO Industrie & brands S.p.A a byla v distribuci například přes obchodní síť Breno

Konkrétní zakázka zákazníka na návrh a výrobu koberce na zakázku

Jeden zákazník, který má také již můj velkoformátový obraz ve své pracovně si nechal ode mne navrhnout koberec na míru. Nemohl najít nic vhodného v běžné obchodní nabídce.

Sdělil mi výchozí data pro moji kreativní práci na návrhu, tedy svou estetickou představu budoucího koberce a poslal mi tuto fotografii ústředního interiéru domu, kde měl koberec být (s vyznačenými okolními rozměry, aby vizualizace koberce odpovídala reálu):

Na návrh jsem měl plně volnou ruku, jen s omezením barev – použít šedou, tyrkysovou, žlutou a doplňující černou. Jaký koberec vznikl? Z několika návrhů si zákazník vybral tento (dal jsem mu název podle jména zákazníka – Patrick):

Vizualizace koberce v interiéru zákazníka ve dvou velikostech:

 

Zde je nabídka mých dalších designových vzorů koberců – vzorových matric, z nichž zákazník vybíral. Jde o jejich vizualizaci v jeho interiéru pro jasnou, ideální představu. Lze je samozřejmě ladit i do jiných barevných odstínů, tedy i do jiných interiérových prostor a tedy jsou k disposici dalším zájemcům (na tyto vzory se samozřejmě vztahují autorská práva):

 

Vzorník barev, etiketa (info o kvalitě koberců), logo: